Lekker weg in eigen land

Een drukke maar hele gezellige zaterdag. Vandaag even lekker met het hele gezin weg geweest. Een tijdje geleden hadden we ons al opgegeven voor een vaartocht door de Rotterdamse havens met de Contessa. Deze vaartocht wordt georganiseerd door stichting vrienden van het Sophia.

Omdat het met Esmee steeds beter gaat, wilden we dit toch gaan proberen vandaag. Het was een groot succes. Iedereen heeft met volle teugen genoten.

Na afloop zeer voldaan naar huis waarbij Lotte al sliep toen we de kade nog niet af waren. Even een oppeppertje voor de komende tijd. Als alles volgens de planning verloopt, starten we komende woensdag weer met de eerste van twee extra chemokuren. Na deze chemokuren worden een aantal onderzoeken gedaan. De uitslagen daarvan zijn bepalend voor het verdere verloop van het behandeltraject.

 

 

Reacties

Ellen op 22 april 2013 21:45:
Lieve familie, wij hebben ook genoten van de leuke vaartocht door de havens, en kijken terug op het fijne gesprek dat we hadden tijdens de vaartocht. We bidden voor Esmee en jullie gezin. xxx Damian, Kimberley en Ellen
 
margje op 3 april 2013 20:50:
Wat fijn, zo'n dagje met elkaar iets leuks doen. Fijn ook, dat het met Esmee wat beter ging. Hopelijk slaan de nieuwe kuren goed aan. Voor de Heere is níets te wonderlijk.
Heel veel sterkte gewenst in alles!
 
Jeanet op 2 april 2013 21:01:
Leuk even zo'n uitje met elkaar.
En sterkte weer met al behandelingen die komen gaan.
 
marina op 2 april 2013 09:03:
Fijn om te horen, dat jullie zo genoten hebben van het uitje.

Voor het verdere heel veel sterkte.
We hopen dat de behandelingen gezegend worden.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen