Woensdag 28/11/2012

Gisteren te horen gekregen dat school niet mee wil werken aan de stroopwafel-actie, waarom komen de afwijzingen van "eigen" mensen dubbel zo hard aan.

Het is alweer woensdag. Esmee ligt nog te slapen ( 9:00 uur) heerlijk. Gisteren kreeg Chris een envelop met geld in zijn handen gestopt. Hij had zich afgemeld voor een cusus en een leidingevende heeft aangegeven waarom, waarop ze "met de pet" zijn rond gegaan. Hartverwarmend en onverwacht. Zo fijn dat Chris op zijn werk zoveel steun krijgt. Is ook voor Chris een stimulans om zijn werk vol te houden en zich er voor in te blijven zetten. Als ik af en toe hoor wat er voor ons geregeld probeert te worden ben ik er stil van. Binnen "eigen" kring verwacht je dit soort dingen en wordt je zo vaak teleurgesteld ( hier bedoel ik nier perse school mee, er zijn meerdere dingen gebeurd binnen "eigen" kring), terwijl de "harde"marine wereld zo enorm zijn best doet voor je. Wat dat betreft leer je tijdens ziekten de mensen kennen. Je moet je verwachtingen bijstellen.

We hebben zoveel om dankbaar voor te zijn. De kuur mag rustig verlopen. Gisteren een gesprek gehad met de arts, als alles volgens planning blijft verlopen, komt het vertrek naar Amerika rond/in april. De uitslag van de scan was nog niet helemaal goed. Er zijn nog plekken te zien op Esmee haar hoofd, maar die kunnen nog weggaan met de chemokuren die nog moeten komen. Na de zesde chemokuur krijgt ze nog een MIBG-scan, in de hoop dat er dan "niets" meer te zien is. Anders moet Esmee misschien nog meer kuren krijgen waardoor alles wordt uigesteld met 2 maanden. 

We wachten af.

 

Reacties

Annemarie van der Ploeg op 4 december 2012 06:45:
Wij hebben de lekkere stroopwafels via kantoor gekocht. Wij blijven jullie steunen samen met onze vrienden die weer iets anders kunnen doen.
 
Jeanet(terdegelezer) op 28 november 2012 17:06:
Jammer dat mensen uit eigen kring zo hard kunnen weigeren om mee te doen.Vest op mensen geen vertrouwen,leg alles bij de Heere biddend neer.Heel veel sterkte weer met alles.Ik denk heel veel aan jullie al ken ik jullie niet.
 
Geertje op 28 november 2012 14:15:
Ja je word iedere keer weer teleurgesteld in mensen. En dat komt heel hard aan. Weet er helaas ook erg veel van.
Gelukkig dat er dan uit andere hoeken steun en positiviteit komt.

Heel veel sterkte voor jullie.

Dikke knuffel voor jullie allemaal
 
Jannie op 28 november 2012 13:59:
Inderdaad , van je ''eigen volk'' moet je niet veel verwachten , kan er helaas over meepraten , vaak krijg je meer steun van mensen van wie je het niet verwacht .
Des te meer waarderen we die mensen van wie je wel steun krijgt .
STerkte met alles !
 
Karinne op 28 november 2012 13:52:
Nou, wij eten ze wel hoor! tot het onze neus uit komt;-) Hou vol!
 
ella op 28 november 2012 11:52:
Door deze ervaring moeten we leren om niet op mensen(prinsen)te vertrouwen. Dat is heel moeilijk.
Tóch zijn er veel mensen die aan jullie denken en voor jullie bidden.
Heel veel sterkte in alles.
Lieve groeten
 
adrie op 28 november 2012 11:12:
Heb maandag de brief voor gelegd bij de directeur van onze school. Hij ging hem lezen en ik zou het van de week horen of hij ze ging uit delen. En dat van 'eigen' mensen dat klopt, heeft mn moeder ook gehad.
 
Esther op 28 november 2012 11:01:
wat raar dat de school waar je eigen kinderen op zitten niet mee wil werken dmv een stroopwafelaktie en wel elk jaar woord en daad kaarten aan je kinderen meegeeft!
Stellt leleur.
Fijn dat er wel goede ervaringen zijn op chris zijn werk.
Sterkte met de kuren.
 
Hennie (Terdege lezeres) op 28 november 2012 10:55:
Las net op fb dat Esmee toch wat aan het spugen is, het is te hopen dat het bij een beetje blijft.
Wat triest dat je teleurgesteld wordt door ëigen"mensen. Inderdaad zou ja daarvan verwachten dat er op alle gebieden meegeleefd wordt. Wel erg fijn om te lezen dat de mensen op het werk van Chris juist het tegenovergestelde doen! Ik hoop en bid dat alles volgens verwachting verloopt en dat jullie in april naar Amerika kunnen.
Veel sterkte en zegen en ik draag jullie elke dag op in mijn gebeden.
 
marleen op 28 november 2012 10:55:
sterkte en succes
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen