Even een mooie foto :)

Even een mooie foto die ik wil delen.

 

Reacties

Jessica vH op 3 december 2012 21:42:
Ook even een reactie hoor, ik betrap mezelf erop dat ik steeds wel al het nieuws over Esmee wil volgen en elke dag wel even kijk, maar het te weinig laat merken dat ik aan jullie denk. Bij deze dan even. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jullie samen, voor Esmee, en voor Youri, Inge en Lotte. Veel liefs, Jessica
 
hENDRIEN op 3 december 2012 14:10:
LIEVE ESMEE,

JEZUS IS DE GOEDE HERDER,
HIJ IS OVERAL
JEZUS IS DE GOEDE HERDER
BRENGT ZIJN SCHAAPJES NAAR DE STAL

WE HOPEN DAT JE BETER MAG WORDEN,MAAR OOK DAT JE MAG VOELEN DAT DE HEERE VAN JE HOUDT,OOK NU JE ZOVEEL PIJN EN VERDRIET HEBT.EN NOG ZO KLEIN BENT OM TE PRATEN.
LIEF MEISJE,WOORDEN SCHIETEN TE KORT.MAAR EEN DIKKE KNUFFEL VOOR JOU UIT ZEELAND!!
 
hendrien op 3 december 2012 14:07:
Zo lief...zo teer..zo broos..
En toch zo moedig!!
Ook jullie als ouders,je raakt op.
Ook moe van het onbegrip.We voelen mee,het is weer zo herkenbaar voor ons.Maar lieve mensen,de Heere is zo goed en getrouw!
Hij draagt je er door.Vertrouw er op dat je lieveling veilig is in Gods hand.Maar het lijden is zo zwaar he?We bidden jullie om troost,moed.kracht en liefde,
Let goed op elkaar!!!Want alles gaat uit naar de zieke(te begrijpen),maar je moet het ook volhouden.Wie Mij aanroept in de nood,vindt mijn gunst oneindig groot!Van harte toegewenst,
Arjan en Hendrien
John,Judith(in liefdevolle herinnering),Eunice en Louise de Dreu
 
Diny op 3 december 2012 09:33:
Wat een heel lief meisje zeg ,veel moeten jullie meemaken
We wensen jullie heel veel sterkte toe en bidden voor jullie.
 
marina op 30 november 2012 07:52:
Een foto om stil van te worden... zo'n ziek meisje en dan zo vrolijk! Geeft aan dat ze niet zo ziek is van deze kuur.. Fijn! En al die "goede" raadgevingen van mensen, och laat ze maar van je afglijden, zoals regen tegen het vensterglas. Het zijn meestal mensen, die zelf nog nooit zo beproefd zijn geweest. Het moet je kind maar zijn, die daar zo levensbedreigend ziek ligt. En dan de gedachten, dat dat kind een ziel heeft voor de nimmer eindigende eeuwigheid. Dan zijn er zoveel gedachten... Hoop dat jullie bewaard worden voor opstand en mogen berusten in hetgeen jullie wordt opgelegd. Alleen GEBED is hier het sterkste wapen en dat hopen we vol te houden al kennen we jullie niet persoonlijk.
Marielle volg je moedergevoel, een moeder ziet veel en weet wat het beste is voor haar kind. En al kun je ze soms niet knuffelen en mag je ze bijna niet aanraken, weet dat het voldoende is dat je er bent!! Gods onmisbare ondersteuning toegewenst.
 
wilma vdr velde op 29 november 2012 19:52:
onvoorstelbaar... zo vrolijk.

sterkte en hoop dat jullie snel weer thuis zijn.

groetjes wilma en chris
 
Marieke op 29 november 2012 19:21:
Wat een mooie foto! Een held, een dapper meisje, iemand die doorzet, zó staat ze erop! Een gezichtje dat lacht, heerlijk!
Net als jullie tante Lia ben ik ook heel trots op jullie. Wat is het moeilijk om je kind te zien lijden en om niks voor haar te kunnen doen dan alleen bidden en er voor haar te zijn. Je kunt idd niet ophouden, je moet. Maar wat is het moeilijk! Ik bid voor jullie. En bij alles wat er gebeurt, leg jullie leven toch in Zijn handen. Dan zal het goed komen!
Heel, heel veel sterkte en boven alles Gods zegen toegewenst. Dat Hij deze grote, moeilijke en zware roepstem aan jullie hart zou willen zegenen!
 
Lia van der Waal- van der Velde op 29 november 2012 17:09:
Nou ik wil wel reageren hoor. Wij zijn enorm trots op jullie, hoe jullie het volhouden en hoe alle mensen om jullie heen staan. Het geeft mij ook moed om te breien, te bidden en in de kerk te vragen om hulp. Er mag bij ons in de kerk gebeden worden, er wordt afgekondigd voor de dienst dat iedereen kan doneren, kopen en jullie kan en mag steunen. Kortom, ik ben heel erg ontroerd dat ze bij ons in d Oude Kerk van Charlois zich allemaal zo willen inzetten voor er heel lief klein achternichtje van mij.
Ik ben heel erg trots en blij dat mijn zus Corrie en zwager Gert het op kunnen blijven brengen om met liefde voor jullie andere twee meisjes te zorgen. Ik bid en hoop dat ook zij dat vol blijven houden. En alle mensen die bij mij sjaal bestellen, ik schrijf ze allemaal op en brei en brei en brei. Volgend jaar zomer hoop ik weer van mijn verslaving af te zijn.
Maar het meest ben ik trots op jullie, dat jullie beide er zo vol goede moed voor gaan het is echt bid en werk, alleen bidden dat wil God niet hoor! Je moet. Wel wat voor doen. Ook wij met z'n allen...
Heel veel liefs, moed, kracht, vertrouwen en sterkte voor jullie allemaal.
En het bidden gebeurt voor jullie ook in Roemenië, dat heb ik gevraagd en dat doen ze met liefde.
Jullie liefste tante Lia, wat een verbeelding.....
 
Lydia op 29 november 2012 16:46:
Mooi en fijn om te zien!
 
Jannie op 29 november 2012 16:25:
Ja , echt een geweldige foto !
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen