Dinsdag 11/9/2012

Het is weer zo'n dag, pfffffffff.

Vannacht om 4:10 wakker gemaakt zodat ze kruisbloed konden prikken bij Esmee. Ze waren dat de avond ervoor vergeten en wilde ons op tijd naar huis laten gaan, dus het bloed om 6:00 aanhangen. Dus hadden ze bedacht, om maar op dit tijdstip bloed te prikken. Ik was een beetje boos. Want uiteindelijk werd het bloed niet om 6:00 aangehangen, omdat de verpleegkundige ons niet weer wilde wakker maken. Ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Toen moesten we om 10:00 voor de inspuiting van contrast vloeistof, voor het onderzoek voor morgen. Alleen in alle hektiek was er vergeten om de medicatie te geven en wilde ze de inspuiting nog niet doen. Esmee was flink overstuur, want die had lekker lopen spelen in de wachtkamer en had geen schoenen. Daarom mocht ze in de behandelkamer niet lopen ivm. kans op besmetting van de vloer. Ze was weer in een flinke driftbui. En wij maar wachten todat beslist werd wat te doen. Nou we mochten weer naar de afdeling en konden om 11:45 terug komen. Esmee nog steeds boos, dus Chris kwam ons tegemoet lopen met Esmee haar schoenen, zodat ze kon lopen. Om de terugweg begon ze weer te hoesten en ja hoor, weer een keer spugen. Alleen zat er vers bloed bij. Dat is best spannend. 

Op de afdeling werd hierover overlegd en Esmee krijgt na de bloedtransfusie, ook nog trombo's ( bloedplaatjes) toegediend, omdat deze ook wat aan de lage kant zijn. De medicatie werd eerst ook nog toegediend. Om half 12 zijn we richting de Nucleaire afdeling gegaan voor de inspuiting. Esmee ging dit keer in bed, want ze was echt versleten. Dit keer ging het goed.

Nu hangen de Trombo's aan en mogen we dus over een half uurtje naar huis. Maar dit keer zegt alles in mij dat we moeten blijven. Morgen moeten we hier weer om 6:30 zijn en het is nu 13:30. Vaak wordt Esmee van de autorit ook misselijk en is het onderweg weer spugen en dat bloed spugen vind ik ook best spannend. Maar hier geven ze aan dat ze en bloed gekregen heeft en Trombo's dus het is geen probleem om naar huis te gaan. Help wat nu?

 

Reacties

moeder van de Rehobothschool op 13 september 2012 13:05:
ron en mariëlle, heel veel sterkte !!!ik had al wel zijdelings via school wat gehoord, maar nu het verhaal in de terdege gelezen. we wensen jullie Gods nabij heid toe, hoe de weg ook zal gaan.
 
annelies op 13 september 2012 07:35:
kreeg dit bericht door van iemand,
heel herkenbaar en o zo moeilijk (we hebben hetzelfde mee gemaakt met ons zoontje) . wat een troost dat jullie je gedragen weet door de Heere,dat is de enige troost zoek het met, haar en de andere kinderen bij Hem.
 
Karina op 12 september 2012 14:52:
Hey mariëlle

Lees jullie verhaal net in de terdege... Wat hartverscheurend! Ik hoop zo dat Esmee weer beter mag worden.

Liefs, karina (ex-collega Agathos)

P.s. We bidden voor jullie
 
annemieke op 11 september 2012 15:56:
moeder instinct zegt alles luister er gewoon naar. en nogmaals ze worden ervoor betaald. ;)
 
Marijke op 11 september 2012 14:40:
Sjonge ik vind dit niet normaal hoor, hoe ze met Esmee omgaan. Veel sterkte!!!
 
Jannie op 11 september 2012 13:49:
Sjonge zeg , wat moet die kleine meid veel meemaken !
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen