Maandag 10/12/2012

Weinig veranderingen.

Weer een nieuwe dag in het Maasstadziekenhuis. Er zijn niet veel veranderingen omtrent Esmee,vandaar dat we zo weinig laten horen. Morgen weer bloedprikken en hopen op verbetering van de bloedwaarden.

Verder willen we iedereen bedanken die zich inzet voor de inzameling van geld voor ons Amerika doel. Een mevrouw in Krimpen die binnen haar familie 30 kettinkjes verkoopt, geweldig! Haar kleindochters hebben ons enorm geholpen op verschillende fairs en verkopen ook stroopwafels binnen de familie en bij bekenden. Geweldige mensen die hun schouders onder onze acties zetten en ons daarmee een hart onder de riem steken en ons ontlasten wat betreft het binnen halen van financiën.

Begrijp ons niet verkeerd, wij geloven echt dat het benodigde bedrag er zal komen wanneer Esmee in aanmerking komt voor de behandelin. Anders gezegd, het zal niet aan het geld liggen, als we niet naar Amerika kunnen. Daarbij heeft de diaconie toegezegd ons te willen steunen mochten we te kort komen, maar ze heeft ons wel gevraagd of wij ons ook willen inzetten voor het binnenhalen van het benodigde bedrag, omdat het gaat om een hoop geld.

Wat ik wel geleerd heb in deze moeilijke weg is waar mijn talenten liggen. Ik ben een doener en juist tijdens een ziekte als kanker sta je zo machteloos. geld inzamelen voor ons Amerika-verhaal geeft mij het gevoel toch iets te kunnen doen. Ook willen we door Esmee op de voorgrond te zetten er voor proberen te zorgen dat deze ziekte onder de aandacht komt. Misschien lezen mensen met invloed dit, zodat deze behandeling naar Europa kan komen, want er moet een einde komen aan deze vreselijke ziekte, waar zo'n kleine overlevingskans aan kleeft. Ik doe wat ik kan en vind het erg leuk om nieuwe produkten te ontwikkelen die de naam van Esmee krijgen, maar zeg er wel bij dat wij als ouders vanaf 1 januari minder actief te zullen zijn wat betreft de inzamelingen. Dit omdat we het in het nieuwe jaar druk zullen krijgen met het laatste deel van de behandeling in Nederland en het regelen van ons vetrek. Daarom zal er een activiteitencommisie worden opgezet.

Graag willen we iedereen bedanken voor de lieve en meelevende reacties. We voelen ons zeer gedragen op het gebed. Op eigen kracht hadden we dit niet kunnen volhouden. Er is niets zwaarder dan je eigen kind zo te zien lijden en je andere kinderen niet te zien. Gelukkig worden ze geweldig opgevangen door opa en oma. Daar zijn we geweldig blij mee en dankbaar voor.

 

 

Reacties

pia tichem op 11 december 2012 20:59:
met medeleven lees ik jullie blog, en heb bewondering voor de manier van geldinzameling. Toch kwam bij mij een vraag op en dat is je gevoel van machteloosheid? Kan het niet de bedoeling van onze Heere zijn dat je eens machteloos wordt en het zo van Hem alleen verwacht? Hij is toch onze grote Geneesheer? en Hij is toch dichtbij?
Weet dat ik voor jullie bid....
veel sterkte en Gods onmisbare kracht
 
Anoniem (terdegelezer) op 11 december 2012 12:35:
Wat een moeilijke weg moeten jullie gaan. Ik hoop en bid voor jullie, dat de behandelingen bij Esmee mogen helpen en dat jullie allemaal ondersteund mogen worden.

(tip om meer bekendheid te krijgen voor jullie inzamelingsactie: meld jullie website aan op villajoep.nl . Daar staan veel blogs van lotgenoten en wie weet kunnen jullie op zo'n manier, door nog meer bekendheid, financieel geholpen worden)

Heel veel sterkte hoor!
 
Jeanet(terdegelezer) op 11 december 2012 00:16:
Wat een zware weg is dit voor jullie.Woorden schieten te kort,weer kan ik alleen maar zeggen deze nood leg ik in het gebed.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen