donderdag 13/9/2012

Het is weer zo'n dag, pfffffff.

Gisteren lekker thuis gekomen en alle kids zijn er ook weer. Heerlijk alles weer hier. Wel zijn Chris en ik versleten en hoopte we op een goede nacht, maar helaas. Esmee heeft vannacht 2 keer gespuugd en had 3 poepluiers. Bij Esmee haar neus was wat bloed te zien, dus ik denk dat ze een bloedneus had en dat dit in de maag is gekomen, daar wordt je ook misselijk van, want ze braakte wat oud bloed.Ook Lotte liet nog van zich horen. Dus toen vanmorgen de wekker ging, om de oudste naar school te brengen, waren we wat brak ;-). Op school nog even met de juf gesproken en aan de directeur gevraagd om hulp bij de acties die wij willen voeren.

Om 9:00 uur had ik afspraak met de bank om een rekening voor Esmee te openen, had ik mijn rijbewijs niet bij mij. Deze had ik gisteravond meegenomen in mijn jaszak om te gaan stemmen en ik had een nu een andere jas aan. Nee heh! Om 14:30 kon ik weer terug komen.:-)

Na het ophalen van de kids ging ik naar de apotheek. Daar was ik gisteren ook, maar toen werd gezegd dat een bepaald medicijn wat ik nodig had niet vergoed werd. Of ik even ruim 40,00 wilde neerleggen. Bij deze medicijnen had ik een brief gekregen, dat het voor Esmee wel vergoedt zou worden, maar die had ik niet mee. Ik ging er vanuit dat de brief ook naar de apotheek gefaxt was. Niet dus. Afijn, vandaag met brief weer richting apotheek. Daar werd mij verteld, dat ze gingen bellen met de verzekering, om te vragen hoe ze dit moesten declareren. Als dit duidelijk was, zouden ze mij bellen en kon ik de medicijnen ophalen. De bezorger was al naar huis, dus het kon vandaag niet bezorgd worden. Grrrrrr, ik werd een beetje boos. Dit is niet de eerste keer dat er moeilijk wordt gedaan en dat ik nog een keer moet terug komen. Achteraf blijkt dat ik altijd gelijk had, maar het kost wel veel energie om dit te krijgen. En nu moet ik voor de derde keer terug voor medicijnen. Terwijl het niet mijn probleem is dat de apotheek niet weet hoe dit gedeclareerd moet worden. Ook wordt ik behandeld of dat ik de zeurpiet ben, maar een beetje begrip voor mijn situatie is ver te zoeken. sterker nog, ik vergeet bijna de oude medicijnen terug te geven, dus ik loop weer terug, nadat ik een soort van weggestuurd werd en de gene die nog aan de balie staat, loopt gewoon weg. Ze zaten "lekker" wat te drinken. Dus er wordt een ander gestuurd naar deze zeikerd. Ik was woest.

Zodra ik thuis was, heb ik gebeld naar de andere locatie van de apotheek om te vertellen dat ik dit niet een geweldige actie vond en dat ik hier een beetje moe van wordt. Gewoon hoe je behandeld wordt, of je voor de lol elke week medicijnen komt halen. Deze apotheker ging het overleggen en probeerd te regelen dat we toch de medicatie vanavond nog bezorgd krijgen. Wanneer uiteindelijk blijkt, dat het echt niet vergoed wordt gaan we verder in overleg. Dit lijkt mij stug, want alle kindjes met chemo krijgen deze medicatie en daarvoor hebben we ook die brief gekregen. Maar mocht het toch betaald moeten worden, is dat geen probleem, alhoewel het weer een flinke kostenpost is in de maand. 

Ik blijf het zeggen, maar het gaat gewoon om de manier waarop je behandeld wordt.

Uiteindelijk zijn vanavond de medicijnen geleverd. He he, was dat nou zo moeilijk? :-(

 

Reacties

ik op 14 september 2012 13:05:
Ik ken jullie niet maar heb jullie verhaal gelezen in de wijkkrant. Een maandje geleden zat ik naast jullie op het terras van een snackbar en hoorde dat de apotheek toen ook moeilijk deed over de medicijnen. Dat is natuurlijk niet waar je in een moeilijke periode op zit te wachten. Nogmaals, ik ken jullie niet, maar ik vind jullie twee prachtige en geweldige ouders. Thinking of you, praying for you! (En je bent geen zeurpiet ;-) sommige mensen hebben gewoon geen inlevingsvermogen!)
 
papa van Mara op 14 september 2012 07:20:
Heel herkenbaar :( Wij zijn op een gegeven moment maar van apotheek overgestapt.. Succes en liefs voor Esmee!
 
Elly Monster op 13 september 2012 21:17:
Ha Marielle en Ron,
Heb inmiddels het verhaal in terdege gelezen en op de website gekeken!
Heel veel sterkte> Ik bid voor Esmee en jullie allen!
 
Geerthilde Wisse op 13 september 2012 20:51:
Ik ken jullie niet maar heb jullie verhaal in de terdege gelezen! Heel veel sterkte!!
 
Moeder op 13 september 2012 20:32:
Ken jullie niet persoonlijk maar jullie verhaal (in de terdege en hier op de blogs) raakt me. Ik wil jullie heel heel veel sterkte toewensen en hoop dat jullie meisje beter mag worden. Gods nabijheid toegewenst!
 
marielle op 13 september 2012 19:12:
Dat was nog het enige pluspunt vandaag ;-)
 
Christa op 13 september 2012 19:10:
En dan kom ik ergens tussendoor ook nog langs!! Had het me gezegd... Dan was ik thuis gebleven!! :((( Balenbalenbalen!!!
Kop op!!! Dikke kuss...
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen