Maandag 17/12/2012

Weer een hoop om dankbaar voor te zijn.

Sinds vrijdagavond mag Esmee weer thuis zijn en vanaf zaterdag hebben we alle vier de kids weer thuis. Dit is flink aanpoten met 2 jonge kids en het geven van de medicatie van Esmee, maar wel super genieten. Esmee is super gezellig en voelt zich goed. Alleen iets eten lukt helaas niet. Esmee haar maag is erg gevoelig, dus bij vaste voeding is het een uur kokhalzen. Esmee is wel eigenwijs, want ze probeert het elke keer toch weer. Maar het wil helaas nog steeds niet.

Lotte voelt zich gelukkig ook helemaal thuis en wil steeds op mijn schoot zitten. Dat is heel gezellig, maar knap lastig als je nog enig werk wil verzetten. Maar al met al, ik zal niet klagen.

Ook de oudste 2 zijn erg blij weer thuis met zijn allen te zijn. Het voelt bijna weer als normaal en het idee, dat dit vanaf woensdag weer zal veranderen is niet leuk. Ik wil langer van alle kids bij elkaar genieten en ik wil Esmee langer zien lachen, dollen en ondeugend zijn. We gaan woensdag nog een keer vragen of we deze kuur mogen uitstellen, maar gezien dat Esmee zo goed is, denk ik dat de arts dit geen goed idee zal vinden, maar we wachten af.

Afgelopen weekend hebben we een heel druk actie-weekend gehad. Dit heeft wel een geweldig resultaat gehad. We mochten vrijdag onze spullen verkopen op een winterfair in Ede. Heel gezellig en lieve hulp gehad van Janita. Iemand die ik nog niet kende, maar die ik nu heb mogen kennen en enorm waardeer. Voor ons zijn door haar en haar schoonmoeder, enorm leuke spulletjes gemaakt. Bijvoorbeeld, kraampakketjes voor vaders. Wat een geweldig idee is dat. Ook zijn er 2 geweldig mooie kussentjes gemaakt en leuke sleutelhangers gehaakt. Heel hartelijk bedankt!

Op zaterdag mochten we naast de kerstmarkt in Dordrecht ook een tafeltje met spulletjes uitstallen bij de Formido in Maasdam. Het was helaas niet zo druk als andere jaren, maar we waarderen het enorm dat we de kans hebben gekregen.

Daarbij stonden we ook op vrijdag en zaterdag op de kerstmarkt in Dordrecht. Op vrijdag zijn tante Lia en tante Wil bijna weggeregend en weggewaaid, maar ze hebben het toch nog van 9:00-18:00 uur volgehouden. De opbrengst was helaas niet zo hoog, maar dat lag zeker niet aan de inzet van de tantes. Hartelijk bedankt!
Op zaterdag hebben tante Wil ( een andere;) en Johan van 8:30 t/m 21:00 kou staan lijden. Ook hebben mijn zus, ( Annemieke)  nicht, ( Carolien )  oom Wulfert en ikzelf een paar uurtjes ons best gedaan. Deze dag heeft wel een leuk bedrag opgeleverd. Iedereen hartelijk bedankt! Wat was het koud ;)

 

 

Reacties

annemieke b. op 18 december 2012 09:10:
Ik deed het graag om op de kerstmarkt te staan. Geniet nu lekker van het samen zijn. dikke kus voor iedereen
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen