woensdag 19/12/2012

Vandaag niet gestart met chemo.

We mogen tweede kerstdag om 12:00 uur starten met de volgende chemo. Nog even langer genieten van alle kids thuis en misschien samen naar het kerstfeest van de oudste kids morgenavond en misschien met zijn alle naar de kerstviering van de zondagschool. Het zou fijn zijn. Morgen moet Youri zijn spreekbeurt houden over de VOKK, dus we zijn de hele week al bezig met het verzamelen van spullen en het schrijven en leren van de spreekbeurt, ben benieuwd.

Lotte heeft nu wel oorontsteking en koorts. Met paracetamol gaat het goed, dus straks wel even neusspray halen en hopleijk knapt ze dan op. Anders vrijdag weer de huisarts bellen.

Via deze weg willen we een ieder een fijne, goede en een gezellige kerst wensen en voor het nieuwe jaar gezondheid en Gods zegen.

 

 

Reacties

Mariëlle op 25 december 2012 17:27:
Bedankt!
 
Henny op 24 december 2012 14:03:
De spreekbeurt van Youri was echt goed! We hoorden er een mooi verslag van.Zijn cijfer heeft hij verdiend hoor!
Wij wensen jullie gezegende Kerstdagen toe met elkaar en veel sterkte en kracht voor het nieuwe jaar.Hartelijke groeten, fam. de Pee.
 
Jannie op 22 december 2012 12:29:
Jullie ook gezegende kerstdagen en hoop dat 2013 jullie jaar mag worden !
 
Marieke op 21 december 2012 18:44:
Heerlijk zeg, alle kids lekker thuis!
Ik wens jullie Gezegende kerstdagen en heel veel sterkte toegewenst! Hopelijk gaat het in 2013 steeds beter met Esmee!
 
Rob Berendse op 21 december 2012 17:49:
Een tekst voor deze kerst, voor 2013, voor jullie en Esmee in het bijzonder : Jer 29: 11
Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des HEREN, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.

Wij blijven met jullie meestrijden, ook in 2013

 
Linda K. op 20 december 2012 11:30:
Heerlijk zeg!Gezegende dagen en veel kracht en sterkte voor de komende tijd!

veel liefs van ons allemaal!
 
Margje op 20 december 2012 11:12:
We wensen jullie goede dagen met elkaar toe. Youri zal vast een goed cijfer halen voor zijn spreekbeurt na zoveel voorbereiding! Beterschap voor Lotte gewenst, jammer dat ze nu net ziek werd. Voor haar misschien wel fijner om bij mama ziek te zijn, dan elders?
Alvast heel veel sterkte gewenst voor de volgende ziekenhuisperiode van Esmee. We hopen dat de Heere de middelen zal zegenen en Esmee, maar ook de rest van het gezin, de krachten geeft om het aan te kunnen.
 
ella op 20 december 2012 11:09:
Fijn dat jullie zó lang weg mogen blijven. En de kerstdagen zonder vervelende bijwerkingen van een chemo mogen vieren. We wensen jullie Gods zegen toe.
Hopen dat iedereen verder 'gezond' mag blijven en jullie de kerstvieringen van school en zondagschool mogen meemaken.
 
Marina op 20 december 2012 09:12:
Even bijtanken, wat fijn. We wensen jullie gezegende dagen toe en heel veel sterkte, kracht en moed in het nieuwe jaar. We hopen met jullie, dat Esmee in aanmerking komt om naar Amerika te gaan voor verdere behandeling, maar bovenal dat de Heere het wil zegenen.
 
Jeanet op 20 december 2012 00:13:
Wat fijn dat jullie als gezin thuis mogen zijn.En dat jullie tot 2e kerstdag weg mogen blijven.Wens jullie ook Goede kerstdagen toe.
En voor het nieuwe jaar Gods zegen.
Zal zeker ook niet makkelijk zijn.En hoop ook dat jullie ook de kracht mogen krijgen met de hulp van de Heere om zo met Esmee en de andere kinderen het nieuwe jaar in te gaan.
 
Lydia van Gent op 19 december 2012 23:14:
Beste mensen, We volgen jullie site al een poosje, sinds het berichtje in Terdege, Fijn dat Esmee weer thuis is en mag blijven. Langs deze weg wensen wij jullie Gezegende Kerstdagen en een hoopvol 2013 toe. We bidden voor jullie kleine meisje.
 
wilma van der velde op 19 december 2012 18:53:
fijn voor jullie. jammer dat lotte nu ziek is. we hopen dat jullie fijne en gezellige dagen zullen hebben.

groetjes wilma en chris
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen