vrijdag 14/9/2012

Helaas het verhaal van gisteren krijgt nog een staartje. 's avonds bij het naar bed brengen voelt Esmee warm aan. Nee he, toch maar even tempen. 38.5. Mmmmmmmmm even bellen met het ziekenhuis. De arts geeft aan dat dit net de grens is en dat ik over een uurtje opnieuw moet tempen en als het gestegen is, weer bellen. Okee, ik was erg moe en wilde vroeg naar bed, maar dat zit er waarschijnlijk niet in. Na een uurtje weer getempt, 39.5. Nu geeft de arts aan dat we moeten komen. Neeeeeeee, niet weer. Maar ja wat moet dat moet.

Om 22:15 zijn we in het ziekenhuis. Het is erg druk, dus we moeten wel even wachten. Bloed geprikt e.d en na een tijdje wordt ons vertelt dat we toch ( helaas) moeten blijven. Gedacht wordt aan een virale infectie, Esmee is verkouden en haar trommelvliezen zien rood, maar met afweercellen van rond de nul, nemen ze geen enkel risico en krijgt Esmee antibiotica. Dit krijgt ze via het infuus, daarom moet ze worden opgenomen.

Om 1:30 zijn we op de afdeling. Alledrie erg moe. Bij Esmee wordt de port-a-cath nog aangeprikt. Er worden bloedkweken afgenomen en gestart met de antibiotica. Daarna kunnen we eindelijk gaan slapen. Het wordt een onrustig kort nachtje.

Vandaag is ons meer vertelt over het verloop van de opname. Als we na maandag moeten blijven, worden we overgeplaatst naar het Maasstad ziekenhuis, omdat er nieuwe opnames gepland zijn en er dan voor ons geen plek meer is. We hopen dus maar dat Esmee "alleen" maar verkouden is en na drie dagen antibiotica weer naar huis mag.

 

Reacties

Willemien op 16 september 2012 23:51:
Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met en rondom Esmee.
(zus tante Magda)
 
Annemieke van der schans. op 16 september 2012 22:12:
Heel veel sterkte, wat n verdriet en zorgen. Woorden schieten tekort. Moeilijk voor de hele familie en jullie gezin. We kunnen niet meer doen als jullie financieel steunen. En het belangrijkste, bidden. Hopelijk mag esmee weer beter worden, en zich geborgen weten in het bloedvan de Zaligmaker, een parel in Gods hand!!
Hartelijke groet uit sprang-capelle. (via Terdege)
 
Geertje op 15 september 2012 20:43:
Vandaag attent gemaakt op het stuk in de Terdege over jullie. Juist nu ik een paar dagen bij mijn ouders ben. Wat vreselijk zeg... Ik wens jullie heel veel kracht, sterkte, liefde en energie toe.
Weet dat jullie gedragen worden in gebeden van de mensen om jullie heen en ook daarom heen....
We volgen jullie via deze mooie website. Dikke knuffel voor Esmee
 
Karel en Jacqueline van Dalfsen op 15 september 2012 20:39:
Van tante Martha hoorden we jullie verhaal. Heftig allemaal. Wij wensen jullie heel, heel veel sterkte in alles. Wat mooi de naam van de website! Dat geeft troost!
Liefs vanuit Herkingen van ons
allemaal.

 
Maaike op 14 september 2012 22:39:
Ja, alleen al die moeheid. En altijd die zorg. We wensen jullie 'de eeuwige God als woninig en van onder Eeuwige Armen'. Dat klinkt voor mij altijd net alsof God je draagt, optilt boven het aardse uit. Veel sterkte, marielle en chris!
 
jan en jennie op 14 september 2012 20:51:
jullie verhaal gelezen, dat de Heere jullie allen en in het bijzonder Esmee ondersteunen mag.
juist wanneer je het niet verwacht,
gaat Zijn wakend oog over haar.
uit ervaring weten wij wat jullie doormaken. Zijn bijzondere zorg in bijzondere tijden.
 
Janneke op 14 september 2012 20:33:
Jullie verhaal in Terdege gelezen, wat een ellende is er toch op de wereld!!! Heel veel sterkte in alles en verwacht alle troost en bemoediging vooral van Hem, die alles weet!!! Ik denk en bid voor jullie!! Sterkte!!!
 
Esther baartman op 14 september 2012 19:59:
Alle verhalen gelezen wat moet dat kleine meisje meemaken en jullie als gezin!
Wat is met elkaar zijn dan een zegen.
We bidden en hopen dat de behandeling aan mag slaan....
Enne ik wil me niet opdringen maar als ik wat voor jullie kan betekenen doe ik het graag.
Is het een id om de sieraden ook door kinderen van school of van de klassen van inge en joury te laten verkopen.
We denken aan jullie.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen