Vrijdag 11/1/2013

Vandaag gehoord dat er een bacterie gevonden is, dus antibiotica t/m dinsdag.

Weer pittige en vermoeiende weken. Esmee is weer in het Maasstad beland en omdat er een bacterie in de bloedkweken gevonden is, moet ze haar antibioticakuur afmaken. Dit houd in dat de kuur t/m dinsdag loopt en vanaf woensdag Esmee weer naar het Sophia mag voor de volgende lange kuur. Dus totaal weer ruim 2 weken ziekenhuis. Balen, maar het voornaamste is dat Esmee opknapt. Esmee heeft wel nog steeds rond de 38.0 graden koorts en is snel vermoeid. Maar van de week heeft ze heerlijk met de clini-clowns gespeeld. Verder is ze gezellig aan het spelen en klets ze lekker, als ze niet te moe is.

Voor de andere kinderen is dit ook niet leuk, ze zullen ons weinig zien en ook Lotte logeert deze weken bij oma, wat inhoud dat wij haar ook weinig zien en ze groeit al zo hard. 

Dit is het moeilijkste van de gehele situatie, de invloed die het heeft op je gezin. We komen altijd lachend binnen, maar ons hart huilt regelmatig onder deze omstandigheden. Chris en ik slapen ook 2 weken niet samen, dus veel tijd om te praten is er ook niet, je gezinsleven ligt op zijn gat en je kan er zelf niets aan veranderen.

Heel dankbaar zijn we met alle reacties en kaartjes en hulp die we krijgen. De dames die hun tijd besteden om sjaals voor ons te breien zijn we enorm dankbaar voor hun hulp. Geweldig al die prachtige sjaals, hopelijk worden ze snel verkocht. ( hint :)

Bij oma en opa de Ron mogen de kinderen wonen wanneer Esmee in het ziekenhuis verblijft. Dit zorgt voor de nodige rust, maar is voor ons als ouders steeds moeilijker, maar we zijn blij dat het zo kan.

 

Reacties

Lydia op 14 januari 2013 10:03:
Sterkte in deze!!
Kijk maar veel naar de foto die jullie met kerst gemaakt hebben.
Ik denk nog steeds veel aan jullie.
Ik wil jullie bemoedigen, maar ik weet werkelijk geen woorden te vinden. Kracht en wijsheid toe gewenst!!
 
Karinne op 12 januari 2013 15:33:
Hou vol!! Heel veel sterkte! We bidden voor jullie dat jullie kracht mogen krijgen om dit te dragen. We denken veel aan jullie, maar kunnen zo bar weinig doen:-(
 
Nel van Welie op 11 januari 2013 23:50:
Dit heeft enorme impact op jullie huwelijks en gezinsleven. Ik hoop en bid echt dat Esmee mag genezen en jullie t.z.t weer van elkaar kunnen gaan genieten en als gezin weer bij elkaar mogen zijn. Maar dit zijn wel hele moeilijke tijden( weet dit uit eigen ervaring), zeker als je zo'n kleintje als Lotte moet missen of weinig ziet. Deze tijd gaat inderdaad heel hard en dat moeten jullie nu missen. Maar het is wel heel fijn dat jullie kinderen door andere opgevangen worden zodat jullie er helemaal voor Esmee kunnen zijn. Zij heeft jullie nu het hardste nodig. Ik begrijp ook heel goed dat het voor jullie heel moeilijk is nu jullie elkaar ook weinig zien en spreken. Maar probeer wel tijd voor elkaar vrij te maken hoor dat hebben jullie ook echt nodig.

Wat de sjaals betreft ik brei gestaag door. Ik heb er inmiddels al één voor je verkocht, de andere geven we aan Marja mee en met de volgende ben ik alweer bezig. Ik ben blij dat ik op deze manier ook wat voor jullie kan doen. Ik zou jullie gerust een keer willen aflossen in het ziekenhuis zodat jullie ff tijd voor jullie zelf hebben. Maar Esmee kent mij niet en ik haar niet dus weet niet hoe ze daar op zou reageren. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Veel liefs en een knuffel voor Esmee
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen