Maandag 17/9/2012

En het is weer maandag.

Esmee heeft lekker geslapen vannacht. Niets meegekregen van piepende infusen en sondevoedingspompen en in en uit lopende zusters;-). Ik helaas wel. Ook was er gezegd dat er vannacht begonnen zou worden met het geven van bloed, Esmee haar HB was 4.1 en ze had weer bloedplaatjes van 11. Dit na een transfusie 2 dagen geleden. Daar lag ik dus ook een soort van op te wachten. Om 4:00 gaf de zuster aan te willen wachten tot 6:00, dan konden we blijven slapen 's nachts. Fijn dat ik dat ook weet :(. Om 6:00 uur was ik weer wakker, maar geen bloed. Mmmmm, we zien het wel. Uiteindelijk is het bloed om 7:15 aangegaan, weer problemen op het lab. Bloed moet vier uur aanhangen, dus we zijn hier in ieder geval nog tot 11:00 uur. Daarna krijgt Esmee ook nog bloedplaatjes. Op haar tong heeft ze twee enorme bloedblaren, dus het is wel nodig. Ook had Esmee gisteren een bloedneus. Afijn, Esmee lag om 7:15 nog heerlijk te slapen en was het er niet mee eens wakker te zijn gemaakt. Geef d'r is ongelijk!

Nu om 8:50 is ze weer lekker in slaap gevallen, hoop dat ze even niet komen storen. Vandaag horen we of we naar huis mogen of worden overgeplaatst naar het Maasstadziekenhuis. Ik ben benieuwd!

We worden idd overgeplaatst naar het Maasstadziekenhuis. Okee weer iets nieuws;-). We worden met een ambulance vervoert ivm de verzekering. Dit keer wil Chris mee;-)

 

 

Reacties

thea van dongen op 14 oktober 2012 14:01:
Wij kennen jullie niet persoonlijk. Maar wij willen jullie heel veel sterkte wensen in deze zware weg die jullie moeten bewandelen
 
Marieke op 20 september 2012 18:57:
Ken jullie niet persoonlijk, maar móet gewoon steeds even op de site kijken.
Wat doet het me zeer om te zien dat de lieve kleine Esmee haar haren kwijt is. Wat zal dat voor jullie ook moeilijk zijn om te zien. Ik hoop zo voor jullie en vooral voor Esmee dat de medicijnen zullen helpen.

Ik denk en bid voor jullie!
Heel, heel, heel veel sterkte!
 
wilma op 18 september 2012 11:40:
Heb jullie verhaal in Terdege gelezen.Wat een zware periode waar jullie doorheen moeten. Heel veel sterkte. Maar bovenal wens ik jullie Gods nabijheid toe.
 
dinny op 18 september 2012 10:47:
getroffen door jullie verhaal in Terdege. We denken aan jullie en Esmee, en hopen en bidden dat de Heere ondersteuning geeft aan jullie als ouders en dat de middelen gezegend mogen worden bij Esmee.
 
Ineke op 17 september 2012 21:50:
Heb jullie treffend verhaal gelezen in Terdege, wat moeten jullie als gezin veel meemaken zeg! We hopen dat de Heere jullie de kracht en liefde wil geven om er voor jullie zieke meisje te zijn, juist nu ze het zo nodig heeft. Veel sterkte toegewenst!
 
Marieke op 17 september 2012 17:05:
Heb jullie verhaal in de Terdege gelezen. De tranen stonden in m'n ogen. Wat moet zo'n lieve kleine meid al veel mee maken in haar jonge leventje. Ik hoop dat God haar nog wil sparen en bewaren. Het zal nog een hele moeilijke en zware weg voor jullie zijn. maar mogen jullie op God vertrouwen. Dat God dit nog op zijn tijd en wijze zou mogen zegenen aan jullie, maar ook aan het hartje van Esmee.

Wat de toekomst brenge moge, mij geleid des Heeren hand. Moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land.

Ik wens jullie heel veel sterkte toe, en jullie zullen een plaatsje in het gebed krijgen.
Groet, Marieke
 
Jacqueline op 17 september 2012 13:55:
Ik heb jullie verhaal gisteren gelezen in de Terdege en het sprak mij aan. Ik werk als demonstratrice bij Tupperware en daar gaan we b.l.w. in week 39 en 40 voor een goed doel werken, en wel Villa Joep. Eerder had ik er nog nooit van gehoord. Van elke party die gegeven wordt gaat er een bedrag naar de stichting. Na het lezen van jullie verhaal voel ik me nog meer gemotiveerd om hiervoor de deur uit te gaan. Ik wens jullie kindje en jullie zelf heel veel Sterkte toe en dat De Heere de kracht mag geven die nodig is, maar bovenal Zijn Zegen over de behandelingen .
Hartelijke groeten ,Jacqueline Ligtendag
 
annemieke op 17 september 2012 10:55:
weet je nog dat je tegen mij zei je moet niet elke keer op die dingen gaan wachten. En zo zie je maar je doet het zonder dat je het eigenlijk wilt. Altijd zit je met de tijden in je hoofd wanneer ze de medicijnen komen geven. Maar houd je kalm ze komen echt wel, probeer er niet zo op te focussen. Veel succes weer in een ander ziekenhuis.
 
Marina op 17 september 2012 09:32:
Heb jullie verhaal gelezen in de Terdege. Mijn eerste gedachten was "weer een kindje met kanker". Wij hebben in November 2010 onze jongste dochter verloren aan de gevolgen van deze ziekte, die zich 4,5 jaar tevoren had geopenbaard. Jullie staan aan het begin van de behandelingen en het is al zo zwaar. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, zo herkenbaar. Wij wensen jullie heel veel kracht toe en de onmisbare ondersteuning van de Heere.
Hartelijke Groet, Marina
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen