Dinsdag

Ongezellig weer.

Esmee is flink ziek. De koorts en de ontsteking waarden stijgen. Chris is gelukkig a/d beterende hand, maar ik bivakeer al deze dagen in het ziekenhuis. Vandaag met de ambulance heen en weer geweest naar het Sophia. Esmee kreeg vandaag de inspuiting van de MIBG en morgen is de scan. Dan mogen we weer met de ambulance. Vannacht was de sonde van Esmee weer gesneuveld en heeft ze een nieuwe sonde gekregen. Dit ging wat moeizaam, hij zat zelfs even verkeerd, waardoor ze even blauw aanliep, maar uiteindelijk is het is het toch lukt. Ik ben zo verschrikkelijk moe, weinig slapen en veel spanning, zeker nu Chris ook zo flink ziek is. daarbij ben ik ook nog verkouden. 

Vandaag ook gehoord dat een meisje van de afdeling is overleden. De kanker was bijna weg, maar door de chemo behandelingen had ze zo weinig weerstand, dat ze een schimmelinfectie in haar longen gekregen heeft en uiteindelijk een virale longontsteking. Hier is ze uiteindelijk aan overleden. Dit heeft er flink ingehakt. Fleur was enig kind en in maart zou ze 2 jaar zijn geworden. Als ik denk aan haar ouders en hoe sterk ze zijn/waren.

 

Reacties

Jeanet op 29 januari 2013 23:49:
Wat een zware weg toch die jullie gaan,zeker nu ook Chris ook ziek is.Mariƫlle ik zal jullie en de kleine meid ook nu weer opdragen in mijn gebed.
 
Erika op 29 januari 2013 23:10:
we willen jullie heel veel sterkte toewensen,maar bovenal Gods nabijheid in deze zware weg die jullie moeten gaan.We kunnen alleen maar bidden om kracht voor jullie en herstel voor jullie dappere meisje.
 
Esther op 29 januari 2013 21:40:
hier zijn geen woorden voor ,hopen en bidden voor jullie kleine meisje.
Houd moed!
 
Marieke op 29 januari 2013 19:52:
De tranen staan in mijn ogen.
heb hier ook geen woorden voor.

Ik kan alleen maar zeggen: Heel veel sterkte, ik bid voor jullie en ook voor de familie van de overleden Fleur...
 
wilma vdr velde op 29 januari 2013 19:22:
hier wordt je helemaal stil van en heb er dan ook geen woorden voor.

sterkte

wilma en chris
 
adrietje op 29 januari 2013 17:26:
2 jaar. Nog zo jong. Weet niet zo goed wat ik moet zeggen.
Gelukkig dat chris wat opknapt.
Wilde dat we wat meer konden doen voor jullie........
Denk aan jullie en bid voor jullie.
Word voor jullie ook spannende tijd.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen