vrijdag

Esmee lijkt iets op te knappen.

Esmee haar bloedwaarden lijken iets te verbeteren. hierdoor wordt haar temperatuur ook iets lager. Wel voelt ze zich echt niet lekker, waardoor ze enorm moppert. Frustrerend voor haar en voor ons. Daarbij komt dat haar billen enorm rood zien en erg kapot en pijnlijk zijn. De longarts heeft aangegeven dat het beeld in de longen niet overtuigend bij een schimmel horen en de schimmelwaarden in het bloed zijn ook laag, dus we hopen en bidden dat het mee mag vallen. Ook hopen we dat haar eigen afweercellen snel opkomen, zodat ze alle beesten zelf kan overwinnen. Ze heeft een bacterie in haar eerste bloedkweek gehad, waardoor ze antibiotica krijgt, ze heeft een longonsteking en het RS virus. Dus genoeg om tegen te vechten.

 

Reacties

Jeanet op 2 februari 2013 17:00:
Gelukkig dat er iets verbetering is.Ondanks toch nog hard ziek,en zoals je schrijft genoeg om tegen te vechten.En de vraag of de operatie door kan gaan volgende week staat zeker op een laag pitje?
Voor jullie als ouders een zeer zware weg.Blijf voor jullie als gezin bidden.
 
Linda K op 1 februari 2013 20:13:
Tjonge ,daar wordt ik stil van.
Je schrijft over de onderzoeken alsof het niks is,maar weet nu dat al die onderzoeken je kind helemaal van slag maken,en als ouders moet je je kind telkens bijstaan en kalmeren terwijl ze zich niet lekker voelt...
Weet dat we met je meeleven,

Hartelijke groet.
 

Reactie plaatsen

Het is niet meer mogelijk een reactie te plaatsen